Servicii

1_servicii

Firma noastra asigura servicii profesionale de spalatorie si curatatorie a covoarelor. Ne focalizam in permanenta activitatea asupra calitatii serviciilor pe care le oferim, clientii nostri beneficiind de un personal bine instruit si experimentat. Folosim utilaje si tehnologii profesionale, solutii de curatare si intretinere de calitate, produse biodegradabile si ecologice special destinate materialelor textile din fibra naturala sau sintetica pentru o curatare in profunzime a tesaturii si pentru a conferi un aspect proaspat si curat covoarelor si mochetelor dumneavoastra.

Vom prezenta si analiza in cele ce urmeaza, etapele pe care le va parcurge covorul sau mocheta dumneavoastra, din momentul in care este preluat de catre noi:

ANALIZA

Acest proces presupune stabilirea procedeului de spalare si curatare in functie de textura covorului si de gradul de uzura si de murdarire al acestuia. In urma diagnosticarii si a evaluarii daunelor, echipa de specialisti va alege utilajele si procedeele adecvate pentru tratarea si curatarea tesaturii respective.

ASPIRAREA INITIALA

Prima etapa consta in aspirarea covorului cu un aspirator profesional, pentru indepartarea particulelor de praf, a scamelor si parului existent de pe suprafata respectiva. Pentru a proteja tesatura si fibrele acesteia, cat si pentru a pregati suprafata pentru spalarea si curatarea ulterioara, aspirarea se va efectua pe ambele fete ale covorului, pentru o eliminare cat mai eficienta si profunda a a particulelor de praf si murdarie.

PREDETASAREA PETELOR

Acest procedeu consta in actionarea asupra petelor de pe suprafata covorului cu solutii profesionale de scos pete, atunci cand este cazul. Specialistii nostri vor avea grija sa foloseasca solutii speciale, ecologice, pentru a obtine cele mai mai bune rezultate in ceea ce priveste inlaturarea portiunilor ce prezinta un grad avansat de murdarie de pe suprafetele textile, in conditii de siguranta.

SPALAREA COVORULUI

Pentru etapa spalarii si curatarii in profunzime a murdariei se va alege una din variantele optime, in functie de tipul si de uzura covorului: metoda de curatat cu spuma uscata, metoda de curatat prin injectie – extractie, manual cu apa si sampon special. In cadrul operatiunii de curatare si spalare se folosesc produse si solutii profesionale, special destinate acestor tipuri de tesaturi. Spalarea si descurcarea ciucurilor se va face manual.

Curatarea covorului cu spuma uscata, metoda semi-umeda, implica aplicarea spumei cu ajutorul aparatului monodisc si prezinta urmatoarele beneficii: folosirea produselor ecologice, netoxice (nedaunatoare sanatatii), revitalizarea si improspatarea culorilor initiale, intarirea si protejarea structurii fibrelor textile, prevenirea aparitiei mirosului neplacut, accelerarea procesului de uscare.

Curatarea covorului prin metoda injectie-extractie, curatarea umeda, este recomandata suprafetelor textile care sunt supuse in mod frecvent unui trafic pietonal ridicat. Printre avantajele oferite de metoda injectie-extractie, amintim : solutiile folosite protejeaza fibrele in profunzime, sunt biodegradabile si netoxice, confera tesaturilor un miros proaspat si placut, curatarea suprafetelor covoarelor in profunzime, pastrarea suprafetelor textile curate pentru o perioada mai lunga de timp, reimprospatarea culorilor,

USCAREA COVOARELOR

Procesul de uscare al covoarelor se va face intr-un spatiu special amenajat, in conditii de temperatura si umiditate controlate.

ASPIRAREA FINALA

Dupa incheierea procesului de uscare, covoarele vor fi inca o data aspirate pentru eliminarea parului, scamelor sau a altor impuritati ce mai pot ramane dupa spalare. In functie de situatie, covoarele vor fi periate, iar franjurii vor fi pieptanati manual.

IMPACHETARE SI LIVRARE CATRE CLIENT

Cea din urma etapa consta in ambalarea si livrarea covorului proaspat curatat si spalat.