Despre noi

Societatea noastra ofera servicii profesionale de Curatatorie si Spalatorie profesionala covoare in Bucuresti, focalizandu-ne activitatea pe calitatea si performanta serviciilor oferite si pe satisfacerea cerintelor clientilor nostri.

Obiectivul nostru este de a furniza clientilor nostri cele mai bune servicii de curatatorie si spalatorie profesionala covoare in Bucuresti, servicii ce cautam sa le dezvoltam si imbunatatim in permanenta.
Serviciile de curatatorie si spalatorie asigurate de catre firma noastra sunt destinate atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

Societatea noastra pune la dispozitia clientilor sai o echipa de specialisti, echipamente si utilaje performante, produse si solutii speciale de curatat. Utilizam in procesul de spalare a covoarelor detergenti speciali pentru covoare, solutii profesionale biodegradabile si ecologice, care nu afecteaza fibrele tesaturii, care sunt sigure pentru intreaga familie cat si pentru mediul inconjurator. 

Covoarele dupa spalare sunt centrifugate intr-un utilaj special pentru stoarcerea covoarelor si ulterior puse la uscat intr-un spatiu special amenajat.

Colectare si livrare gratuita in Bucuresti, colectam si livram gratuit in sectorul 1, colectam si livram gratuit in sectorul 2, colectam si livram gratuit in sectorul 3, colectam si livram gratuit in sectorul 4, colectam si livram gratuit in sectorul 5, colectam si livram gratuit in sectorul 6.