Curatarea covoarelor din spatiile rezidentiale

1_curatare_covoare_spatii_rezidentiale

 

 

 

 

 

 

 

Apeland la serviciile unei spalatorii de covoare, veti beneficia de experienta unei echipe de specialisti care va avea grija ca mochetele si covoarele dumneavoastra sa fie tratate si curatate cu o atentie deosebita.

Covoarele, mochetele sau carpetele au devenit de-a lungul timpului, piese indispensabile de mobilier, care dau locuintei o atmosfera calduroasa si primitoare, insa, din nefericire, se murdaresc destul de repede si prin urmare, este necesara curatarea si spalarea corecta a acestora, astfel incat fibrele lor sa nu fie afectate.

Alegerea celei mai bune metode de spalare a covorului,  va depinde de fiecare data de tipul de covor pe care doriti sa il curatati. Covoarele scumpe, cele din fibra naturala, din matase, din lana, vor trebui tratate cu o deosebita atentie si grija, si, este recomandata curatarea acestora de catre profesionisti. Spalarea covoarelor de acest tip, cu apa sau/si folosirea unor produse necorespunzatoare, le pot distruge iremediabil. Echipa de specialisti va folosi produse ecologice si organice, care nu sunt daunatoare pentru tesatura covoarelor si care sunt sigure pentru intreaga familie, animalele de companie cat si pentru mediul inconjurator.

Pentru a asigura o durata lunga de viata si pentru a pastra frumusetea si comfortul covoarelor si mochetelor dumneavoastra, va sfatuim sa recurgeti la serviciile de curatare profesionale. Covoarele, carpetele, sunt articole textile deosebit de complexe care au nevoie de o ingrijire atenta si speciala. Spalarea covoarelor, mochetelor, carpetelor la intervale regulate de timp, confera o serie de beneficii, atat pentru covoare, cat si pentru mediul in care acestea sunt folosite. Prin utilizarea  solutiilor adecvate, a produselor ecologice si utilajelor de lucru profesionale, curatarea covoarelor de catre o specialisti, scade considerabil riscul imbolnavirii familiei, din cauza alergenilor. Covoarele dumneavoastra pot beneficia de servicii de curatare eco-friendly, prin utilizarea produselor ecologice care nu numai ca inlatura murdaria, microbii si praful, ci o elimina in conditii de siguranta. Curatarea cu aspiratoare profesionale indeparteaza eficient particulele de praf, polen, par, scame, alergenii din covor, fara a se mai reintoarce in aerul pe care il respiram. In acelasi timp, se vor folosi substante speciale care vor indeparta petele si mirosurile neplacute, oferind covorului un aspect curat, ingrijit si plin de prospetime.